Nainen menetti täysin malttinsa ravintolassa – Alkoi hakata asiakasta ja henkilökuntaa

Keuruulla sijaitsevassa anniskeluravintolassa viime yönä asiakkaana ollut nainen 24-vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen kahteen pahoinpitelyyn sekä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen.Ensin nainen löi toista asiakasta nyrkillä naamaan ja heti tämän jälkeen ravintolan työntekijää nyrkillä päähän.

Nainen otettiin kiinni järjestyksenvalvojan toimesta, jolloin nainen pääsi vielä huitaisemaan järjestyksenvalvojaa kasvoihin.

Tekijä kuljetettiin Jämsän poliisilaitokselle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa