Ruutu-palvelu ilmaisena koko viikonlopun

Sunnuntaina 13.11. vietettävän isänpäivän kunniaksi Ruutu-palvelu tarjoaa kaikki sisällöt maksutta jokaisen saataville. Katsojan tulee rekisteröityä Ruutu-palveluun tai kirjautua olemassa olevilla tunnuksilla.Viikonlopun aikana jääkiekon Liigassa pelataan kaikkiaan 13 toinen toistaan kiihkeämpää runkosarjaottelua. Liigan lisäksi nautiskellaan myös mm. neljästä koripallon NBA-lähetyksestä – myös erinomaiseen katseluaikaan sunnuntai-iltana ja suomeksi.

Ilmaiseksi nähdään myös huippusarjoja ja elokuvia, esimerkiksi Olipa kerran – ja Greyn anatomia -hittisarjojen upouusia jaksoja. Juuri viikonlopun alla Ruutuun lisätään myös ennennäkemättömiä jaksoja suositusta Holmes NYC -sarjasta.

Myös Ruudun runsaasta elokuvatarjonnasta kannattaa ottaa kaikki irti. Katseltavissa on lukuisia leffoja lähtien komediasta, draamasta ja räjähtävästä toiminnasta, muun muassa American Hustle, Suuri puhallus, Silmäterä, Sauna, Napapiirin sankarit, Nälkäpeli – Vihan liekit ja Divergent – Outolintu.

Lapsia Ruudussa viihdyttävät muun muassa uudet jaksot ikisuosikki My Little Pony: Ystävyyden taikaa -sarjasta. Kasapäin jaksoja löytyy myös muista lastensuosikeista, kuten Lego Ninjago, Angry Birds ja Sonic Boom.

nelonen_katsomistapuhut_slogan_16122014

Ruutu-palvelu ilmaisena koko viikonlopun

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun