Ruutu-palvelu ilmaisena koko viikonlopun - Pietar.in
Siirry sisältöön

Ruutu-palvelu ilmaisena koko viikonlopun

Sunnuntaina 13.11. vietettävän isänpäivän kunniaksi Ruutu-palvelu tarjoaa kaikki sisällöt maksutta jokaisen saataville. Katsojan tulee rekisteröityä Ruutu-palveluun tai kirjautua olemassa olevilla tunnuksilla.Viikonlopun aikana jääkiekon Liigassa pelataan kaikkiaan 13 toinen toistaan kiihkeämpää runkosarjaottelua. Liigan lisäksi nautiskellaan myös mm. neljästä koripallon NBA-lähetyksestä – myös erinomaiseen katseluaikaan sunnuntai-iltana ja suomeksi.

Ilmaiseksi nähdään myös huippusarjoja ja elokuvia, esimerkiksi Olipa kerran - ja Greyn anatomia -hittisarjojen upouusia jaksoja. Juuri viikonlopun alla Ruutuun lisätään myös ennennäkemättömiä jaksoja suositusta Holmes NYC -sarjasta.

Myös Ruudun runsaasta elokuvatarjonnasta kannattaa ottaa kaikki irti. Katseltavissa on lukuisia leffoja lähtien komediasta, draamasta ja räjähtävästä toiminnasta, muun muassa American Hustle, Suuri puhallus, Silmäterä, Sauna, Napapiirin sankarit, Nälkäpeli – Vihan liekit ja Divergent – Outolintu.

Lapsia Ruudussa viihdyttävät muun muassa uudet jaksot ikisuosikki My Little Pony: Ystävyyden taikaa -sarjasta. Kasapäin jaksoja löytyy myös muista lastensuosikeista, kuten Lego Ninjago, Angry Birds ja Sonic Boom.

nelonen_katsomistapuhut_slogan_16122014

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a