Suomalaisen onneton taksimatka – Jätti kyydin maksamatta, kuski ajoi jalan päältä

Latvian Riiasta Viron Pärnuun matkannut 67-vuotias suomalaismies myöhästyi bussista. Rahaton mies päätti ottaa taksin, jonka hinnaksi sovittiin sata euroa.Pärnussa latvialaiskuskille selvisi, että mies on rahaton. Taksikuski humalassa olleen miehen ulos taksista. Lopulta kuski ajoi miehen jalan päältä. Mies vietiin ambulanssilla Pärnun sairaalaan.

Kuski ja suomalainen alkoivat riidellä taksissa, kun mieheltä ei löytynyt rahaa. Kun suomalainen oli ryhtynyt aggressiiviseksi, taksikuski oli päättänyt heittää miehen ulos autosta, poliisin tiedottaja Maria Gonjaki kertoi Postimees-lehdelle.

Toinen taksikuski vei myöhemmin suomalaismiehen sairaalasta hotellille. Taksikuskin mukaan hotellin virkailija oli sanonut hänelle, että suomalaisesta on ollut paljon harmia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa