Verohallinto lähettänyt virheellisiä verokortteja

Verohallinnon mukaan pienessä osassa vuoden 2017 verokortteja on virhe. Joidenkin asiakkaiden tulotiedot ovat jääneet ottamatta mukaan laskentaan ja tästä seurauksena on liian pieni veroprosentti.Virhe koskee heitä, jotka ovat saaneet merityötuloa, kunnallisen perhepäivähoitajan palkkaa, perhe- tai omaishoitajan palkkiota tai työkorvausta.

Jos kuulut tähän asiakasjoukkoon, tarkista verokorttisi ja ennakkoverojesi laskentaperusteet huolellisesti. Jos huomaat tiedoissa puutteita, hae muutosverokortti ja toimita se maksajalle, verohallinnosta kerrotaan.

Verokorttiin ja ennakkoveroihin on kätevintä tehdä muutokset Verokortti verkossa -palvelussa. Muutos onnistuu myös puhelimitse numerossa 029 497 000. Palvelunumero on alkuvuodesta kuitenkin ruuhkainen. Muutosverokortin saa myös verotoimistosta.

verohallinto

Verohallinto lähettänyt virheellisiä verokortteja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun