Fazer kuunteli kuluttajaa - Fanipala muuttuu Fasupalaksi - Pietar.in
Siirry sisältöön

Fazer kuunteli kuluttajaa – Fanipala muuttuu Fasupalaksi

Super-jäätelön paluu kauppoihin oli herkkusuiden ykkösuutinen viime viikolla. Nyt on puolestaan Fazerin vuoro nousta otsikoihin.Fazer tiedotti keväällä 2016 ostaneensa takaisin Mondelezin omistuksessa olleet vanhat keksimerkkinsä Dominon, Jaffan ja Fanipalan.

Uutisen julkaisusta kesti alle minuutti, kun saimme jo ensimmäisen Fasupala-nimen palauttamista koskevan kuluttajaviestin, kerrotaan yrityksestä.

Fazer aikoo nyt palauttaa Fanipalojen nimen takaisin Fasupaloiksi. Keksit valmistetaan keksitehtaassa Vantaan Fazerilassa ja pakkauksista löytyy myös Avainlippu-merkki. Fasupalan herkullinen alkuperäinen resepti on vuodelta 1997.

xlarge-062003-1886976

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a