Iäkäs nainen tunsi terävän tökkäyksen takaraivossa – Ryöstäjä vei olkalaukun ja kauppakassin

Tuusulan Kauppatiellä Hyrylän S-Marketin suunnasta Kauppatien viereistä kevyenliikenteenväylää kohti pohjoista lauantain-iltana klo 20.40 kävelemään lähtenyt iäkkäämpi nainen ryöstettiin väkivaltaa käyttäen.Nainen huomasi kävelleessään, että hänen takanaan samaa tahtia kävelee nuori mies, joka puhuu puhelimeen. Nainen oli hieman huolestunut takanaan kävelemästä miehestä ja lisännyt kävelynopeuttaan.

Kauppatie 7 seinustan kohdalla nainen oli tuntenut terävän tökkäyksen takaraivossaan ja tämän jälkeen nuori mies oli napannut naisen olkalaukun sekä kauppakassin. Nuori mies oli paennut paikalta kerrostalon kulman taakse.

Nainen ei saanut vakavia vammoja tilanteessa.

Poliisi tutkii asiaa ryöstönä.

poliisi_etu1006MN_820_uu

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa