Mies maksoi autoveronsa viidellä kottikärryllisellä kolikoita – Viraston työntekijät laskivat seitsemän tuntia

Yhdysvalloissa Virginian osavaltion Cedar Bluffissa asuva Nick Stafford hermostui ajautui riitaan paikallisen liikenneviranomaisen kanssa ja päätti kostaa.Stafford ei saanut kaipaamaansa apua kolmen ajoneuvon rekisteröintiin ja verojen maksamiseen. Mies omistaa neljä asuntoa, eikä hän saanut tietoa mitä osoitetta hänen oli käytettävä autoja rekisteröidessään. Stafford myös koki saaneensa kohtuuttoman huonoa palvelua.

Sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä, että maksatko vuodessa veroja 300 dollaria vai 300 000 dollaria, kuten minä, sillä hallinnon läpinäkyvyys on vapaan demokratian selkäranka, Stafford sanoo BBC:lle.

Stafford osti viidet kottikärryt dollarilla ja vaihtoi itselleen 298 745 yhden sentin kolikkoa. Kottikärryillä viranomaisille viedyt kolikot painoivat 726 kiloa. Laskeminen vei viraston 11 työntekijältä ainakin seitsemän tuntia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa