Roskiksesta kuului outoja ääniä – Poliisi löysi 7 huonokuntoista koiranpentua

Yhdysvalloissa Indianan osavaltion pääkaupunki Indianapolisista tuli poliisille soitto, kun roskiksesta kuului outoja ääniä.Poliisi Charles Wood saapui tarkistamaan äänien lähdettä, jolloin hän huomasi yhden roskapussin liikkuvan ja ääntelevän.

Wood löysi roskiksesta muovipussin, jonka sisältä löytyi 7 vastasyntynyttä koiranpentua. Osa pennuista oli huonossa kunnossa, joten Charles vei pennut nopeasti eläinlääkäriin.

Tarina sai onnellisen lopun, sillä pennut ovat paremmassa kunnossa ja odottavat pääsevänsä rakastavaan perheeseen! Charles harkitsee yhden pennun adoptointia kotiinsa kahden ennestään pelastetun koiran kaveriksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa