12-vuotiaan elämä päättyi yksin autolla ajeluun

Raahessa lähisukulaisen luota auton luvatta käyttöön ottanut 12-vuotias poika ajoi Närpiössä rajusti ulos viime viikolla. Poika menehtyi Tampereen yliopistollisessa sairaalassa kaksi päivää myöhemmin.Auto suistui pitkin tien piennarta 172 metriä, jolloin poika ja koira lensivät ulos autosta. Poika löydettiin noin 3–4 metrin ja koira noin 30 metrin päässä autosta.

Tietojemme mukaan pojalla ei ollut mitään vaikeuksia Raahessa. Hän oli vain halunnut lähteä tuttavaa tapaamaan Turkuun, sanoo Pohjanmaan poliisilaitoksen rikoskomisario Mikko Uusimäki Ilkalle.

Aikaisin aamulla tapahtuneen onnettomuuden syynä oli liian kova vauhti tai poika on nukahtanut rattiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa