74-vuotiaan ikävä pila - Vei kannabiskeksejä jumalanpalvelukseen - Pietar.in
Siirry sisältöön

74-vuotiaan ikävä pila – Vei kannabiskeksejä jumalanpalvelukseen

Yhdysvaltojen Indianan osavaltiossa Bloomingtonin kaupungissa viime huhtikuussa 74-vuotias Brian Jones vei katolisessa kirkossa järjestettyyn jumalanpalvelukseen keksejä, jotka aiheuttivat huonovointisuutta.Useita messuun osallistuneista ihmisistä toimitettiin sairaalahoitoon keksien syömisen jälkeen, kun heidän vointinsa muuttui huonoksi.

Poliisi löysi keksejä syöneiden verestä jälkiä kannabinoideista. Viranomaiset suorittivat kotietsinnän pikkuleivät kirkkoon tuoneen miehen kotiin, josta löydettiin Indy Star -lehden mukaan kannabisöljyä sisältäviä kapseleita.

Epäilty kertoo tehneensä keksit, mutta väittää, ettei tiennyt niiden sisältävän laittomia aineita.

Marijuana

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a