<

Esteratsastaja sekosi katsojan kännykänkäytöstä – Repi hiuksista ja ratsasti päältä

Englannin Solihullissa viime huhtikuussa eläkkeellä oleva 50-vuotias poliisi Jill Williams oli katsomassa esteratsastusta, kun 20-vuotias ratsastaja Amy Ridler hyökkäsi hänen kimppuunsa.En nähnyt kännykän ruutua auringon häikäisyltä, joten heiluttelin puhelinta ympäriinsä, tekstiviestiä lähettänyt Williams kertoo.

Ridlerin hevonen pysähtyi samaan aikaan ensimmäisellä esteellä ja hän karsiutui kisasta. Ridler luuli Williamsin kuvanneen häntä ja sekosi. Hän komensi lähistöllä olevaa äitiään ottamaan puhelimen pois.

Hän kiroili ja huusi ratsastavansa minut kumoon. Seuraavaksi hän tuli hevosellaan ulos kentältä ja muuttui raivopäiseksi. Hän väitti minun videoineen häntä ja vaati minua antamaan hänelle puhelimeni. Tämä jatkui viitisen minuuttia, minkä jälkeen hän alkoi potkia hulluna hevostaan ja uhkasi ratsastaa ylitseni.

Williams hyppäsi puomin yli turvaan, mutta Ridler otti vauhtia ja kiilasi hänet kaidetta vasten. Hän pusertui kaidetta vasten ja yritti hevosta pois päältään.

Seuraavaksi tunsin hurjan kivun päässäni, kun hän tarttui hiuksiini ja nosti minut ylös. Sitten hän raahasi minua maata pitkin ja jäin hevosen tallomaksi. Hän käänsi hevosensa ympäri ja yritti potkimalla saada sitä juoksemaan ylitseni. Hänet revittiin hevosen selästä ja paikalle soitettiin poliisit.

Williams selvisi pelkillä ruhjeilla. Hän saapui kisoihin vielä seuraavana päivänä seuraamaan 10-vuotiaan tyttärensä suoritusta.

Ridler tuomittiin 250 punnan eli noin 291 euron sakkoihin oikeudenkäynnissä Lincolnissa 4. tammikuuta. Hänet tuomittiin myös lähestymiskieltoon.

PAY-HORSE-ATTACK

Esteratsastaja sekosi katsojan kännykänkäytöstä – Repi hiuksista ja ratsasti päältä

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun