Kauppias hermostui nuoriin – Listasi törkeydet ja uhkaa porttikiellolla

Helsingissä sijaitsevan K-Supermarket Laajasalon kauppias Hannu Roine on kirjoittanut Facebookissa nuorten vanhemmille osoitetun päivityksen.Läheisen koulun sijainti aiheuttaa ikäviäkin tilanteita kaupassa, sillä osa nuorista käyttäytyy kaupassa täysin sopimattomasti.

Nuoret vievät kylmätiskeistä tuotteita lämpimiin paikkoihin, jolloin ne pilaantuvat. Irtokarkkitiskiltä karkkeja jopa 500g edestä ja jättävät ne ostamatta. Lisäksi irtokarkkeja lisätään punnituksen jälkeen pussiin. Irtopaistotuotteita käydään käsin läpi kääntämällä niitä kaikkia.

Tuore villitys on kosmetiikkaosastolla, jossa nuoret suihkuttelevat erilaisia tuoksuja itseensä ja tämän jälkeen laittavat tuotteet takaisin hyllyyn myyntiä varten.

Jos tällainen toiminta vielä jatkuu tulevaisuudessa, joudumme valitettavasti kieltämään nuorten kaupassa käynnin ilman vanhempiaan kokonaan, varsinkin koulun aukioloaikana. Toivoisin teidän suhtautuvan tähän asiaan vakavasti ja käyvän keskustelua jälkikasvunne kanssa, jotta emme joutuisi antamaan heille porttikieltoa kauppaamme, kauppias jatkaa.

Kesko: Mankkaa K-Supermarket. Kuvattu 11.12.2013. Kuva: Julius Koivistoinen

Kauppias hermostui nuoriin – Listasi törkeydet ja uhkaa porttikiellolla

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun