Kettukylä on maailman söpöin matkailukohde

Japanin Shiroishi -vuorten läheisyydessä sijaitsevassa Zao kettukylässä asuu yli 100 eläintä ja 6 erilaista kettulajia.Kettukylässä eläimet saavat vapaasti liikkua vierailijoiden joukossa. 8 dollarin pääsymaksulla turistit saavat silittää ja ruokkia kettuja.

13-5891dd9bc30ec__880

En tiennyt aluksi mitä kettukylästä odottaa, mutta voin kertoa, että se ei todellakaan ollut pettymys. Kylän sisäänkäynniltä vierailijat pystyivät ostamaan ketuille tarjottavia makupaloja, kuitenkin kylässä oli useita sääntöjä milloin ja missä kettuja sai ruokkia. Kettuihin ei kannattanut kuitenkaan väkisin koskea, jos halusi välttää sormet puremilta, sanoo toimittaja Rebecca Daum.

Kettukylä on maailman söpöin matkailukohde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun