Tom of Finland -elokuvaa ylistetään – Avausviikonloppuna lähes 20 000 katsojaa

Perjantaina 24.2. ensi-iltansa saanutta Dome Karukosken Tom of Finland -elokuvaa on ylistetty sosiaalisessa mediassa. Suomen kulttuurihistorian kansainvälisesti tunnetuimmasta taiteilijasta Touko Laaksosesta kertovan elokuvan näki avausviikonloppuna 18 713 katsojaa.Tom of Finland -elokuva on saanut runsaasti kehuja katsojilta. Sitä on sosiaalisessa mediassa kuvattu muun muassa kauniiksi, ajatuksia herättäväksi ja inspiroivaksi. Paljon odotettu elokuva on lunastanut lupauksensa suomalaisten leffafanien keskuudessa. Eräiden näytösten jälkeen katsojat ovat jopa spontaanisti taputtaneet eikä kosteilta silmäkulmiltakaan olla säästytty.

Olemme liikuttuneina ja onnellisina ottaneet vastaan sekä median että katsojien palautteen. Elokuva koskettaa suomalaisia ja se koetaan tärkeäksi osaksi meidän historiaamme. Avausviikonloppuna elokuvaa käytiin katsomassa aktiivisemmin isoissa kaupungeissa kuin maaseudulla, kommentoi Annika Sucksdorff , Helsinki-filmin toimitusjohtaja ja yksi elokuvan kolmesta tuottajasta.

Tom of Finland -elokuvan päärooleissa nähdään Pekka Strang (Touko Laaksonen), Lauri Tilkanen (Veli ”Nipa” Mäkinen) ja Jessica Grabowsky (Kaija, Toukon sisko). Dome Karukosken ohjaama elokuva on Helsinki-filmin tuottama ja sen levittää Finnkinon elokuvalevitys.

Tom+of+Finland+postimerkki+arkki+Touko+Laaksonen

Tom of Finland -elokuvaa ylistetään – Avausviikonloppuna lähes 20 000 katsojaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun