Mies vaati puukon kanssa tupakkaa – Palasi hakemaan unohtanutta puhelinta, uhri kaatoi katuun

Kuopiossa Tulliportinkadulla lauantai-illasta nuori mies havaitsi erään talon rappusilla istuskelevan miehen. Päästyään miehen kohdalle oli tämä noussut, ottanut puukon esiin ja vaatinut nuorta miestä luovuttamaan tupakkaa.Uhrilla ei ollut tupakkaa, joten sitä vaatinut mies oli poistunut rappukäytävään, unohtaen puhelimensa rappusille. Pian mies tuli takaisin puukko mukanaan, jolloin uhri oli kaatanut miehen katuun ja saanut puukon pois.

Poliisin saapuessa paikalle nuori mies piti tekijää kiinni. Poliisille selvisi, että puukon kanssa tupakkaa vaatinut mies oli 22-vuotias paikkakuntalainen.

Miestä epäillään ryöstön yrityksestä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa