Poliisi tutkii keskustelua herättänyttä raiskausepäilyä - Pietar.in
Siirry sisältöön

Poliisi tutkii keskustelua herättänyttä raiskausepäilyä

Vaasalaisessa yksityisasunnossa nuoreen naiseen kohdistunut raiskaus on poliisilla tutkittavana. Tapaus on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa.Ilmoituksen mukaan kaksi miestä on sunnuntaina aamuyön tunteina lyöttäytynyt ravintolasta palaamassa olleen naisen seuraan. Miehet ovat olleet naiselle tuntemattomia. Nainen on päätynyt miesten kanssa keskustan lähellä olevaan asuntoon.

Asunnossa nainen on kertomansa mukaan ollut vastoin tahtoaan seksuaalisessa kanssakäymisessä miesten kanssa. Ilmoitetun tapahtuman perusteella on tänään otettu kiinni kaksi miestä, joitten osuutta asiaan selvitetään.

Poliisi suosittaa, ettei somekeskusteluissa tehdä ennenaikaisia johtopäätöksiä asian tapahtumista. Vaikuttaa siltä, että somekeskustelua asiasta käydään vaillinaisin tiedoin.

Esitutkinta on alkuvaiheessa ja muun muassa asianomistajan kuulustelut tehdään tämän päivän aikana. Poliisi tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan torstaina.

poliisi_etu1006MN_820_uu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a