Porista löytyi nakkien sisältä ongenkoukun paloja – Poliisi: Myös lapset vaarassa

Porin poliisille ilmoitettiin sunnuntaina 5.3.2017 Porin Paratiisinmäen asuinalueen kävelyteiden varsilta ja puuston juurelta löytyneistä, ilmeisemmin eläimille heitetyistä nakeista. Nakkien sisällä todettiin olevan ongenkoukun paloja, sekä tunnistamatonta rouhemaista ainetta.Alueella ulkoilee paljon lapsiperheitä. Poliisi tähdentää, että mahdollisesti koirille tarkoitetuille ”ansaherkuille” altistuvat kotieläinten lisäksi lapset ja luonnoneläimet.

Asiaa tutkitaan Lounais-Suomen poliisissa eläinsuojelurikkomuksena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa