Sydäntäsärkevä kuva leviää – 6-vuotiaan synttäreille saapui vain yksi vieras

Yhdysvalloissa, Illinoisin osavaltiossa sijaitsevassa Champaignissa 6-vuotias Kinley Montgomery vietti äskettäin syntymäpäiviään ikävissä tunnelmissa. Juhliin saapui nimittäin vain yksi vieras.Kinley oli suunnitellut prinsessa synttärit. jotka järjestettiin keilahallissa. Juhlien piti olla täynnä kakkua, leikkejä ja lahjojen avaamista.

Isosisko Kelsey julkaisi Twitterissä sydäntäsärkevän kuvan, jossa pöydällä on iso pino muovimukeja ja iso täytekakku. Ikkunan ääressä Kinley ja Jayla odottelevat muita lapsia saapuvaksi, turhaan..

Kuva on koskettanut monia, jotka ovat halunneet lähettää Kinleylle syntymäpäivälahjoja ja onnittelukortteja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa