Tuuli esti pyöräilykilpailun - Katso huvittava video - Pietar.in
Siirry sisältöön

Tuuli esti pyöräilykilpailun – Katso huvittava video

Kilpapyörälle ominaista ovat kapeat, korkeapaineiset renkaat, matala ajoasento ja keveys, joilla tavoitellaan suurempaa nopeutta. Maantiepyörästä on ajan saatossa muokattu harraste- ja kilpailukäyttöön useita muita sitä enemmän tai vähemmän muistuttavia pyörätyyppejä kuten aika-ajopyörä, ratapyörä, triathlonpyörä, audax-pyörä ja cyclocross-pyörä.Etelä-Afrikan Kapkaupungissa järjestetty Cycle Tour -kilpailu osoitti, että vastatuuleen pyöräily ei ole helppoa. Kilpailun 40-vuotisen historian ensimmäinen peruutus johtui juuri tuulesta.

Jopa 28 metriä sekunnissa puhaltaneiden tuulten takia pyöräilyn ammattilaiset eivät päässeet polkemaan lainkaan eteenpäin.

60-mph-winds-wreaked-havoc-on-a-cycling-race-in-south-africa-and-sent-riders-bikes-flying-into-the-air

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a