Helsingin rautatieaseman kivimiehet KISS-maskeissa

Helsingin päärautatieaseman kivimiespatsaat juhlistavat hard rock -yhtye KISSin saapumista Suomeen. VR on pukenut nimittäin kivimiehille Kiss-yhtyeen kasvonaamiotNaamarit kiinnitettiin kivimiehille varhain aamulla ja pidetään esillä perjantaihin 5.5. saakka. Tempauksella VR haluaa ilahduttaa KISS-faneja ja tervehtiä Hartwall Areenalla torstaina 4.5. esiintyvää yhtyettä sekä piristää keväisen Helsingin katukuvaa.

Kuvanveistäjä Emil Wikströmin luomat kivimiehet ovat esiintyneet vuosien saatossa VR:n markkinoinnissa ja suomalaiset ovat oppineet tuntemaan ne VR:n tunnuksina. Joka päivä kivimiesten vartioiman aseman läpi kulkee noin 200 000 ihmistä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa