Koskettava viesti Oulun poliisilta: ”Sitä turtuu, kyynistyy”

Oulun poliisilaitoksen Facebook-päivitys on koskettanut useita ihmisiä. Nimimerkki Henkka kirjoittaa, että välillä tuntuu ettei poliisin tekemä työ riitä kenellekkään.Pitäisi olla enemmän, enemmän kaikkea. Samalla näkee ja kokee kamalia asioita. Liikaa. Sitä turtuu, kyynistyy. Kokee, että oma toiminta ei lopulta kuitenkaan vaikuta mihinkään. Mikään ei muutu.

Eräs tehtävä särki poliisin sydämen ja muistutti, että miksi haluaa tehdä poliisin työtä. Viranomaisten yhteistyöllä pieni lapsi sai mahdollisuuden parempaan elämään. Tehtävä sai unohtamaan kaiken turhan ja asiat saivat taas oikeat mittasuhteet.

Minut herätti sekavasti käyttäytyvä amfetamiinin ja lääkkeiden vaikutuksen alainen nainen, joka ei ollut nukkunut useaan päivään. Nainen oli täysin kykenemätön huolehtimaan itsestään. Se nainen oli äiti. Ja sillä äidillä mukanaan sylilapsi.

Kynisyys rapistuu ja palaset loksahtavat taas paikoilleen. Kohti uusia tehtäviä.

poliisi

Koskettava viesti Oulun poliisilta: ”Sitä turtuu, kyynistyy”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun