Nesteen mobiilisovellus mahdollistaa tankkaamisen älypuhelimella

Autoilijoille suunnattu mobiilisovellus, Neste-äppi, mahdollistaa nyt tankkaamisen älypuhelimella ilman korttia tai käteistä. Sovellus tekee polttonesteiden ostamisesta entistä nopeampaa, turvallisempaa ja sujuvampaa.Haluamme olla läsnä siellä missä asiakaskin, eli mobiilissa. Neste-äppi nopeuttaa tankkaamista ja tekee siitä entistä turvallisempaa, kun maksamiseen ei enää vaadita erillisiä kortteja tai käteistä. Riittää kun ajaa asemalle ja avaa sovelluksella haluamansa mittarin, kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen markkinointijohtaja Mika Hyötyläinen.

Maksuominaisuuden aktivoiminen tapahtuu pankkitunnuksilla, ja tankkaukset laskutetaan kuukausittain Neste Yksityiskortti -laskulla. Mobiilimaksaminen on turvattu pin-koodilla, ja puhelimen kadotessa palvelu on helppo sulkea. Mobiililla maksetut tankkaukset jäävät Neste-äppin maksutapahtumiin muistiin.

Maksamisen lisäksi sovellus auttaa löytämään lähimmät Neste-asemat ja navigoimaan asiakkaan haluamalle asemalle. Neste-äppi tarjoaa myös rahanarvoisia etuja, joita voi käyttää maanlaajuisesti Nesteen asemilla.

Mobiilimaksaminen on tällä hetkellä mahdollista yli 120 Nesteen Express, automaatti- ja Neste K -asemalla, ja asemien määrä kasvaa nopeasti. Asemat löytyvät helposti Neste-äppin avulla.

iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 6.0 tai uudempi
Android: käyttöjärjestelmä Android 5 tai uudempi

screen696x696

Nesteen mobiilisovellus mahdollistaa tankkaamisen älypuhelimella

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun