Poliisi etsii kadonnutta – ”Syytä epäillä henkilön terveydelle aiheutuneen jotain”

Lempäälän keskustasta, Kotipellonkadulta jalkaisin lauantai-iltana noin kello 20 kotoaan lähtenyt 26-vuotias nainen on kadonnut.Asiassa ei ole syytä epäillä rikosta, mutta on syytä epäillä henkilön terveydelle aiheutuneen jotain. Naisella ei ole ollut käytössään ajoneuvoa.

Naisella oli lähtiessään päällään musta pipo ja tummansininen takki. Nainen on 170 cm pitkä ja hänellä on vaaleat hiukset, toiselta puolelta siilitukka ja toiselta noin leuan korkeudelle ulottuva polkkatukka kuvan mukaisesti.

Poliisi on suorittanut etsintöjä lauantaina ja sunnuntaina henkilön löytämiseksi, mutta toistaiseksi tuloksetta.

Poliisi pyytää henkilöstä havaintoja tehneitä tai muuten hänen katoamisestaan tietäviä ottamaan yhteyttä Valkeakosken poliisiin, numero 0295 445 877 tai sähköpostilla valkeakoski.sisa-suomi@poliisi.fi

58149_kadonnut

Poliisi etsii kadonnutta – ”Syytä epäillä henkilön terveydelle aiheutuneen jotain”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun