Poliisia varastetulla autolla paennut vangittiin – Perusteena vaara rikollisen toiminnan jatkamisesta

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tänään vanginnut 31-vuotiaan joensuulaisen mieshenkilön, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.Vangitseminen tehtiin kahden moottorikulkuneuvon käyttövarkauden, törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen sekä törkeän rattijuopumuksen perusteena. Vangitsemisen erityisenä perusteena oli vaara rikollisen toiminnan jatkamisesta.

Poliisipartio otti miehen kiinni sunnuntaina 16.4.2017 Joensuussa Noljakan kaupunginosassa. Mies oli yrittänyt paeta poliisipartiota anastetulla henkilöautolla. Kyseinen auto oli anastettu 15. – 16.4.2017 välisenä yönä Tuusniemeltä.

Tämän lisäksi mies on rikoksesta epäiltynä yhteensä 12 eri rikosilmoituksessa Joensuun ja Oulun seuduilla alkuvuoden 2017 aikana.

poliisi

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa