Power jakaa asiakkailleen 8 000 polkypyörää

Elektroniikkajätti Power jakaa huhtikuussa asiakkailleen 8000 pyörää lisäetuna kampanjatuotteiden ostajille. 18-vaihteisen laatupyörän saa kaupan päälle jopa alle sadan euron arvoisista kampanjatuotteista. Powerin tämän kevään älykkäillä lisävarusteilla pyöräilystä saa enemmän irti.Hurjasti kasvanut Power juhlii kevättä ja uusia myymälöitään jakamalla kampanjatuotteiden ostajille 249 € arvoisen pyörän kaupan päälle yksivuotisjuhlansa kynnyksellä. Asiakkaille lahjoitettava teräsrunkoinen Power-pyörä on 26-tuumainen ja siinä on Shimanon vaihteisto.

Pyörä on näin keväällä loistava, ajankohtainen tuote ja hyödyllinen kaupanpäällinen, Powerin markkinointipäällikkö Perttu Partanen toteaa.

Kampanja on voimassa kaikissa Powerin myymälöissä sekä verkkokaupassa sunnuntaihin 23.4.2017 asti, niin kauan kuin pyöriä riittää. Laadukkaan pyörän saa kaupan päälle jopa alle sadan euron arvoisista kampanjatuoteostoksista. Kampanjatuotteita löytyy kaikista tuotekategorioista pienkodinkoneista imureihin, televisioihin ja tietokoneisiin.

Pietari

Vastaa