Tyttö joutui alkoholinkäytön takia sairaalaan - Epäilty nainen: "Olen luotettava alkoholin välittäjä" - Pietar.in
Siirry sisältöön

Tyttö joutui alkoholinkäytön takia sairaalaan – Epäilty nainen: ”Olen luotettava alkoholin välittäjä”

Seinäjoella vuosina 2015-2017 keski-ikäisen naisen epäillään välittäneen alkoholijuomia ja tupakkaa 13-17 -vuotiaille nuorille. Poliisin tiedossa on noin 15 lasta ja nuorta, joille välitystoimintaa on tapahtunut.Nuoret joka tapauksessa hankkivat alkoholijuomia ja tupakkaa tavalla tai toisella, nainen perustelee välitystoimintaansa Pohjanmaan poliisilaitoksen mukaan.

Naisen mukaan hän on ollut luotettava hakija, joka ei ole hakupalkkaa ottanut. Lisäksi hän kertoo valistaneensa nuoria alkoholin kohtuullisesta käytöstä sekä alkoholin ja tupakan haitoista ja vaaroista.

Enimmillään nainen kertoo välittäneen yhdelle nuorelle noin sata oluttölkkiä ja noin 50 askia tupakkaa puolentoista vuoden aikana. Vähimmillään välitystoimintaa on tapahtunut vain yhden kerran. Nainen mieltää toimineensa väärin ja lainvastaisesti.

Asiassa esitutkinta käynnistyi, kun yksi nuorista joutui sairaalahoitoon liiallisen alkoholinkäytön takia. Tapausta on tutkittu törkeänä alkoholirikoksena ja tupakan myyntirikoksena.

ambulanssi-poliisi-ha-ta-numero-rikos-onnettomuus-112

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a