Valepoliisit urkkivat verkkopankkitunnuksia – Näin tunnistat oikean poliisin

Poliisille on ilmoitettu kahdesta tapauksesta, joissa henkilölle on soitettu, esiinnytty poliisina ja pyydetty verkkopankkitunnuksia.Tapaukset ovat sattuneet Äänekoskella ja Saarijärvellä tämän viikon keskiviikkona ja torstaina. Soiton saaneet henkilöt ovat olleet valveutuneita eivätkä he ole antaneet verkkopankkitunnuksiaan. Poliisi tutkii tapauksia petoksen yrityksinä.

Muistutamme, ettemme koskaan kysy verkkopankkitunnuksia. Jos sinulle soitetaan ja esiinnytään poliisina, voit varmistaa soittajan olevan poliisi, kun kysyt, missä poliisilaitoksessa soittaja työskentelee ja soitat poliisin vaihteeseen ja pyydät yhdistämään puhelun kyseiselle soittajalle, poliisi tiedottaa.

Valepoliisit urkkivat verkkopankkitunnuksia – Näin tunnistat oikean poliisin
Siirry sivun alkuun