Kaksi nuorta kuoli ulosajossa – Turvavöitä käyttäneet selvisivät

Turun Ohikulkutiellä keskiviikkoiltana tapahtui vakava liikenneonnettomuus, jossa viiden nuoren ajoneuvo suistui tieltä.Ajoneuvossa oli kyydissä kaikkiaan viisi nuorta, joista onnettomuuspaikalle kuoli 17 -vuotias. 18-vuotias mieshenkilö menehtyi torstaina sairaalassa.

Onnettomuudessa menehtyneet eivät käyttäneet turvavöitä. Etupenkillä turvöissä olleet eivät alustavien tietojen perusteella saaneet vakavia fyysisiä vammoja.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa ja sen aiheuttaneiden syiden selvittämistä. Esitutkinnassa pyritään saamaan etenkin tarkempaa selvitystä onnettomuushetken ajonopeudesta. Tutkintaan liittyen kaikkia osallisia ei ole vielä kuulusteltu.

Päihteet eivät alustavien tietojen perusteella liity tapahtumiin.

ambulanssi-poliisi-ha-ta-numero-rikos-onnettomuus-112

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa