Liian kovaa liikenneympyrään tullut auto putosi kevyenliikenteen väylälle

Savonlinnassa Ruislahden liikenneympyrässä torstai-iltana kello 22:30 tapahtui hyvin erikoinen liikenneonnettomuus.Kyrönsalmen sillan suunnasta kovalla vauhdilla tullut henkilöauto ei taittunutkaan käännökseen, vaan sinkoutui suojakaiteen läpi. Auto putosi alempana kulkevalle kevyenliikenteen väylälle kolmen metrin matkan.

Samaan aikaan kevyenliikenteen väylällä liikkui koiranulkoiluttaja. Auto putosi pyörilleen muutaman metrin päähän hänestä.

Autossa olleet kaksi ihmistä eivät loukkaantuneet.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa