Maikkarin HD-kanavat kaikille ilmaiseksi – Uusina kanavina Sub HD ja Ava HD

MTV haluaa edistää HD-katselun yleistymistä ja luopuu salauksesta kaikissa maksuttomissa HD-kanavissaan (MTV3 HD, Sub HD, Ava HD). Tämän myötä kanavat näkyyvät ilmaiseksi kaikille antenni- ja kaapelitalouksille.Myös MTV Katsomo -palvelussa vastaavien kanavien suoratoistolähetykset lähetetään HD-laatuisina, kuten myös kaikki cmore.fi-palvelun sisältö.

Kotitaloudet ovat vasta viime aikoina panostaneet HD-laitteisiin, joten meidän on nyt oikea aika tuoda heille lisää katsottavaa. Uskon, että jääkiekon MM-kisat ovat omiaan konkretisoimaan yleisesti, miten miellyttävää terävän kuvanlaadun seuraaminen on sanoo MTV:n jakelusta vastaava varatoimitusjohtaja Risto Koivula.

Useat kaapelioperaattorit ovat perineet ainakin maksukortin perusmaksun verran MTV:n ja Nelosen teräväpiirtokanavien salauksen avaamisesta.

mtv3-hd

Sub- ja AVA-kanavien teräväpiirtoversiot ovat lanseerattu hiljattain. Teräväpiirtokanavan ohjelmisto on sama kuin tutun MTV3-kanavan, eli katsojat näkevät siltä kaikki kotimaiset suosikkiohjelmansa nyt HD-kuvanlaadulla.

Nähdäkseen HD-lähetyksen, tulee katsojan tarkistaa laitteistonsa HD-valmius ja kanavien HD-saatavuus omalta operaattorilta sekä vain virittää kanavat näkymään.

Lue myös: Tee näin tai televisiosi pimenee 17.5.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa