Mies tunkeutui euroviisulavalle – Näytti takapuolta sadoille miljoonille

Ukrainan Kiovassa järjestettiin lauantaina vuoden 2017 Euroviisujen finaali. Suomea viisuissa edustanut Norma John tippui jo karsinnoissa.Jopa 200 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa todisti Portugalin ensimmäistä viisuvoittoa, kun Salvador Sobral lauloi

Viime vuoden euroviisuvoittaja Jamalan I Believe in U -kappaleen esityksen aikana turvatoimet pettivät pahasti, kun yleisössä ollut mieshenkilö tunkeutui lavalle.

Järjestäjien onneksi Australian lippuun verhoutunut mies veti vain housunsa alas ja esitteli paljasta takapuoltaan televisiokatsojille.


Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa