<

Munkkien paistorasvasta uusiutuvaa dieseliä – Tuotto SOS-Lapsikylälle

Fazer Leipomot lahjoitti vapun munkkien paistosta syntyvää paistorasvaa ja Neste jalosti siitä Neste MY uusiutuvaa dieseliä yhteensä 1 200 litraa. Munkkitempulla haluttiin muistuttaa suomalaisia kiertotalouden ja kierrätyksen mahdollisuuksista.Polttoaineen myynnin arvoa vastaava summa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen SOS-Lapsikylän kesäleiritoimintaan. Kuluttajat saivat vapun aikana äänestää sosiaalisessa mediassa mieluisinta lahjoituskohdetta.

Äänestäjistä valtaosa oli sitä mieltä, että lahjoitus tulisi käyttää SOS-Lapsikylän urheiluvälineisiin ja liikunnan tukemiseen. Seuraavaksi eniten kannatettiin piirrustusvälineitä ja vähiten ääniä sai musiikkivälineet.

SOS-Lapsikylän kesäleireillä on tärkeä merkitys lapsille arjen vastapainona. Leireillä pyritään eri toiminnallisin keinoin edistämään vaikeidenkin tunteiden käsittelyä, joita moni sijoitettuna oleva lapsi joutuu kohtaamaan. Kiitos kumppanillemme Fazerille ja Nesteelle tästä hienosta tuesta lasten iloisiin kesäisiin hetkiin, SOS-Lapsikylän varainhankintapäällikkö Kei Heikkilä sanoo.

8bc372a9e60faff4_800x800ar

Munkkien paistorasvasta uusiutuvaa dieseliä – Tuotto SOS-Lapsikylälle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun