Poliisi etsii ryöstäjää – Tunnistatko hänet?

Oulun Tuirassa Valtatiellä sijaitseva vähittäiskauppaliike ryöstettiin 23.5.2017 noin kello 22.45 aikaan.Tekijä saapui kauppaan ja sai uhkaamalla haltuunsa kassasta käteistä rahaa, jonka jälkeen hän poistui vanhahkolla pyörällä Kalliotietä Koskitien suuntaan. Tämän jälkeen hänestä ei ole havaintoja.

Epäilty on nuori mies, pituus noin 180 cm, hoikka vartaloinen. Miehellä oli yllään tummansininen Adidas-merkkinen takki, jossa valkeat raidat hartioissa, sen alla lähes musta huppari, tummansiniset housut, joissa valkoinen vyö, lenkkarit joiden sivussa vaalea ja harmaa raita.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot tai vihjeet tekijästä vihjepuhelimeen 0295416194 tai sähköpostiin vihjeet.oulu@poliisi.fi

Poliisi etsii ryöstäjää – Tunnistatko hänet?
Siirry sivun alkuun