Rattijuopon auto syöksyi seinän läpi makuuhuoneeseen - Pietar.in
Siirry sisältöön

Rattijuopon auto syöksyi seinän läpi makuuhuoneeseen

Rattijuopumuksen raja ylittyy, kun veren alkoholipitoisuus on vähintään 0,5 promillea. Vuosittain poliisi puhalluttaa 1,2-1,8 miljoonaa kuljettajaa. Kiinni jää yli 17 000 rattijuoppoa.Pienikin määrä alkoholia veressä huonontaa ajokykyä ja nostaa onnettomuusriskiä. Huomattava osa rattijuopoista kärähtää ajotapavirheiden, liikennevahinkojen ja liikennerikkomusten seurauksena.

Tampereen Lukonmäessä viime yönä hopeanvärinen Opel-merkkinen henkilöauto täräytti omakotitalon seinästä läpi. Syyksi onnettomuuteen kerrotaan Sisä-Suomen poliisista kuljettajan juopumuksen ja ylinopeuden.

poliisi05052017

Auton kuljettaja selvisi vammoitta ulosajosta. Asukkaat olivat onnekseen poissa kotoa auton syöksyessä makuuhuoneeseen.

Kaikkea sitä näkee, kun poliisityötä tekee. Päihtymys ja ylinopeus muodostavat todella vaarallisen yhdistelmän liikenteessä, poliisi kertoo Instagramissa.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a