Söpö Elliot-marsu työskentelee poliisina

Uuden-Seelannin Wellingtonin poliisilaitoksen mediajoukkueessa työskentelee 4-vuotias marsu Elliot, jonka tehtävänä on tiedottaa Facebook-sivuilla tärkeistä asioista.Söpöllä Elliotilla on oma univormu, kun hän levittää tietoisuutta ja antaa turvavinkkejä. Asuun kuuluu myös hattu ja miniversio valjaista, joita osaston poliisikoirat käyttävät.

Poliisi etsii jatkuvasti uusia tapoja kommunikoida yleisön kanssa ja edistää viestintää mahdollisimman tehokkaasti. Elliot on tarpeeksi rohkea levittämään tärkeitä viestejä, poliisista kerrotaan.

Vapaa-ajalla Elliot rakastaa olla perheensä kanssa, syödä paljon vihreitä vihanneksia ja hymyillä. Jokainen Uuden-Seelannin poliisissa rakastaa Elliota ja toivoo, että hänen söpöys auttaa levittämään turvallisuussanomaa.

Pietari

Vastaa