16-vuotias kevytmoottoripyöräilijä menehtynyt ulosajossa

Salossa Uhrilähteenkadulla 26.62017 kello 23.25 aikoihin 16-vuotias salolainen nuorimies oli ollut ajelemassa kahden kaverinsa kanssa kevytmoottoripyörillä. Hän oli ajanut ryhmän ensimmäisenä Uhrilähteenkatua alas Salon keskustan suuntaan.



Uhrilähteenkadulla olevan tietyömaan loppupäässä kevytmoottoripyörä oli osunut tiellä olleeseen kuoppaan, jonka jälkeen kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan. Kevytmoottoripyörä suistui tieltä ja törmäso valaisinpylvääseen.

Kuljettaja kuoli törmäyksessä välittömästi.

Tapahtumapaikalla olevalla tietyömaalla on suurin sallittu nopeus 30km/h. Ennen työmaata kadulla on tietyöstä ja epätasaisesta tiestä varoittavat liikennemerkit. Lähiaikoina oli satanut voimakkaasti ja sade oli syövyttänyt tien rikottua pintaa.

Tapahtumaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn tutkintana.

ambulanssi-poliisi-ha-ta-numero-rikos-onnettomuus-112

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa