<

Fazer valmisti lähes metrin Pätkis-patukan – Voit voittaa yhden

Fazerin suklaatehtaan prosessinkehittäjä Risto Hakkarainen mietti, että mitä jos joku unohtaa laittaa päälle Pätkis-patukoiden pätkijän eli ”giljotiinin”.Jäähdytystunneli on n. 40 metriä pitkä ja sieltä tulisi ulos yli 40-metrinen Pätkis. Se olisi aika vonkale, Hakkarainen kertoo.

Tästä inspiroituneena Fazer päätti juhlistaa itsenäisyyden juhlavuoden pisintä päivää valmistamalla maailman pisimmän Pätkiksen. Pitkä Pätkiksellä on mittaa 95 cm ja se painaa n. 350 grammaa.8136807a643e74e2_800x800ar

Työkavereilla oli omat epäilyksensä Hakkaraisen idean toimivuudesta. Suurin huolenaihe olikin se, miten Pätkis saadaan yhtenä kappaleena linjaston läpi.

Itse tekeminen oli lopulta helppoa ja nopeaa. Kun valmis Pitkä Pätkis oli kääreineen päivineen kädessä, lopputulos realisoitui. Rakastettu patukka oli nyt lähes kymmenkertainen, ja jos siitä pystyy saman verran tuottamaan iloa muille, niin mikäs sen parempaa.

Kuka tahansa voi saada yhden ”Pitkiksen” haltuunsa. Fazer Suomen Facebookissa järjestään keskiviikkona 21.6., vuoden pisimpänä päivänä, arvonta, jossa joku voittaa yhden maailman pisimmistä Pätkis-patukoista juhannusseurueensa maisteltavaksi.

Loput Fazer lahjoittaa Lastenklinikan vastasyntyneiden teho-osastolle K7.

Fazer valmisti lähes metrin Pätkis-patukan – Voit voittaa yhden

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun