Hurja takaa-ajo – Poliisi suihkutti kaasua mopoilijan silmille

Itä-Suomalainen nimimerkki ”Virittäjä” on ladannut pari viikkoa sitten YouTubeen videon missä näkyy viritetyn mopon kaahaamista.Aluksi tunnukseton poliisiauto ei pysy viritetyn mopon perässä, sillä mopoilija puikkelehtii karkuun pitkin kerrostalon pihoja ja pikkuteitä.

Hurja takaa-ajo saa lopulta vaarallisia piirteitä, kun poliisi suihkuttaa pippurikaasua liikkuvasta autosta mopoilijan päälle. Mopoilija pääsee lopulta karkuun, mutta kommenttien mukaan tie vei lopulta käräjille.

Video on jakanut sosiaalisessa mediassa mielipiteet kahtia. Poliisin toimia pidetään kohtuuttomina, kun taas osaa puolustaa heitä. Onneksi sivullisille ei kuitenkaan koitunut vaaraa.

takaa-ajo

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa