Passilla maailmalle, henkkarilla Eurooppaan!

Henkilökortti on kuvallinen henkilötodistus, jolla voit matkustaa lähes kaikkialle Eurooppaan. Monikäyttöistä ja helppoa henkilökorttia voi pitää vaikka aina mukana.Pohjanmaan poliisilaitos muistuttaa, että nyt voit hakea myös henkilökorttia suoraan netistä, eikä poliisiasemalla käyntiä välttämättä tarvita. Hakemalla passia ja henkilökorttia samalla kertaa saat henkilökortin edullisemmin.

Vältä kesän ruuhkia ja hae passia tai henkilökorttia osoitteessa: www.poliisi.fi/asiointipalvelu. Kesän lähestyessä lupapalvelut saattavat ruuhkautua. Nyt kannattaakin laittaa hakemus vireille saman tien netissä tai Poliisin lupapalveluissa.

Asioida voit vuoronumerolla jonottamalla tai varaamalla ajan netistä: http://asiointi.poliisi.fi/ajanvaraus . Varaamalla ajan vältyt jonottamiselta!

17022146_10158263303170247_3091969604106650991_n

Kategoria(t): Vinkit Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa