Taco Bell saapuu Suomeen – Satoja uusia työpaikkoja

Vuonna 1962 perustettu Taco Bell on meksikolaistyylinen pikaruokaravintolaketju, jonka tuotteisiin kuuluvat muun muassa tacot, burritot, quesadillat ja nachot.Brändin perustaja Glen Bell oli edelläkävijä pikaruokaliiketoiminnassa ja hän halusi tehdä asioita eri tavalla kuin muut; hän halusi luoda asioita ensimmäisenä. Tästä esimerkkinä olivat Glenin ensimmäisenä kehittämä rapea taco sekä hänen luomansa ”free refill” -konsepti juomiin.

Pitkän odotuksen jälkeen Taco Bell rantautuu syksyllä 2017 ensimmäistä kertaa Suomeen. Taco Bell ja Restel ovat tehneet monivuotisen sopimuksen, joka sisältää useita ravintoloita. Ketjun tavoitteena on avata kolme ravintolaa vuoden loppuun mennessä.

Brändi pysyy uskollisena maailmalla kuuluisaksi muodostuneelle ruokalistalleen saapuessaan Suomeen. Suomalaiset pääsevät nauttimaan Taco Bell -klassikoista kuten Crunchy Tacoista, Crunchwrap Supremesta sekä erilaisista burritoista, quesadilloista, nachoista ja monista muista herkuista.

Olemme Suomen suurin hotelli- ja ravintola-alan toimija, ja näin ollen meillä on mahdollisuuksia tuoda jatkuvasti uusia palveluja kuluttajille. Taco Bell on tästä hyvä esimerkki, sanoo toimitusjohtaja Mikael Backman.

Restel palkkaa yli 300 uutta työntekijää Taco Bell Suomen ensimmäisen toimintavuoden aikana. Rekrytointi on jo käynnistynyt, ja Taco Bellin työntekijöiksi innokkaasti haluavat voivat käydä osoitteessa tacobell.enjoy.fi.

Taco-Bell-Delivery-2015

Kategoria(t): ruoka Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa