Joku avasi käsijarrun – Ratatyökone valui matkustajajunan raiteelle

Ylivieskassa 38 metriä pitkä ja 102 tonnia painava ratatyökone oli jätetty pysäköitynä junaraiteiden välisellä vaihdekujalla n. 150 metriä veturitalleilta etelään päin töiden loputtua keskiviikkona 28.6 klo 03.00 aikaan.Ratatyökone oli valunut pysäköintipaikastaan kohti Ylivieskan rautatieasemaa noin klo 07.00 aikaan ja se oli ollut samalla raiteella, kuin Ylivieskan juna-asemalta klo 07.04 lähtevä pikajuna. Tilanteessa oli siis vakavan onnettomuuden vaara.

Poliisi epäilee jonkun avanneen ratatyökoneen käsijarrun. Ratatyökone oli saatu pysäytettyä VR:n junankuljettajan toimesta ennen rautatieaseman laituria.

Ylivieskan poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnostaan Ylivieskan poliisiaseman päivystykseen p. 0295 416409. Poliisi on erityisen kiinnostunut mahdollisista henkilöhavainnoista pysäköidyn ratatyökoneen luona tai sen lähettyvillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa