Juopunut mies yritti pakittaa veneellä, vaihde menikin päälle – Ajoi toisen veneen yli

Savonlinnan matkustajasataman asiointilaiturista oli poistumassa 2.7.2017 noin klo 1.30 aikaan Bella tuulilasivene.Veneen kuljettajan keski-ikäisen paikkakuntalaisen miehen tarkoitus oli pakittaa laiturista, kun vahingossa olikin mennyt vaihde päälle. Bella vene ajautui/nousi edessään olevan laituriin kiinnitetyn Yamarin alumiiniveneen päälle ja putosi tästä veneen ja laiturin väliin.

Yamarin veneessä ei ollut ihmisiä. Bella veneessä oli kuljettajan lisäksi yksi henkilö. Henkilövahinkoja ei tullut.

Yamarin veneeseen aiheutui vaurioita vasempaan takakulmaan, moottorin koppa naarmuuntui, pressu ja sen kannattimet vaurioituivat sekä oikean puoleinen tuulilasi rikkoontui.

Bella veneen kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 1,85 promillea. Kuljettajaa epäillään vesiliikennejuopumuksesta ja vesiliikennerikkomuksesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa