Kadonneen nunnan etsinnät jatkossa poliisin omin voimin

Heinävedellä tiistaina 11.7. kadonneen nunna Irmeli Vuolteen laajamittaiset etsinnät on lopetettu. Etsintöihin osallistui viikon aikana jopa 40 vapaaehtoista ja useita poliisipartioita.Poliisi kiittää kaikkia tietoja antaneita, etsintään osallistuneita sekä Lintulan luostaria huomattavasta työpanoksesta ja avusta.

Jatkossa etsintöjä tullaan suorittamaan poliisin omin voimin lähinnä kadonneiden etsintään erityisesti koulutettujen koiranohjaajien ja koirien toimesta. Runsas kasvillisuus ja vaikeakulkuinen maasto vaikeuttavat myös koirien toimintaa ja etsintää tullaan jatkossa tekemään kulloinkin käytettävissä olevien resurssien puitteissa.

Etsinnässä jouduttaneen tukeutumaan myös toisten poliisilaitosten koiriin ja etsintätapahtumat suunnitellaan kulloinkin erikseen.

Havaintoja ja tietoja asiaan liittyen pyydetään edelleen ilmoittamaan poliisille.

Jatkossa asiasta tiedotetaan Vuolteen löydyttyä tai jos asiassa muuten tapahtuu olennaisia muutoksia.

61439_Irmeli_Vuolle

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa