Mies tönäisi mummon kumoon – Vei ruokakassin

Oulussa, Isokatu 61 kohdalla torstaina 22.6.2017 kello 15.28 aikaan mies anasti vanhukselta ruokakassin.Tekijä oli seisoskellut Lidlin ulkopuolella ja lähtenyt seuraamaan iäkästä rouvaa, joka käveli Heinäpään suuntaan.

R-kioskin edessä mies tarttui rouvan kädessä olleeseen muovikassiin. Rouva puolustautui ja yritti estää muovipussin viemisen, jolloin mies käytti väkivaltaa. Rouva kaatui maahan loukaten itseään. Tekijän anastamassa muovipussissa oli vanhuksen ruokaostoksia.

eb784f9a90b70531eaad765baa8f13a2f4fa8371

Tekijästä on havaintoja, mutta häntä ei ole vielä tavoitettu ja lisähavaintoja sekä tietoja kaivataan. Mikäli tunnistat tekijän tai sinulla on tietoa tapahtuneesta, voit ottaa yhteyttä vakivalta.oulu@poliisi.fi tai soittaa Oulun poliisin vihjepuhelimeen 0295416194. Jos havaitset miehen esim. kaupungilla, voit ilmoittaa asiasta 112.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa