Poliisi löysi rivitaloasunnosta sotilasräjähteitä

Varkaudesta löydettiin perjantai- iltana sotilasräjähteitä Könönpellossa sijaitsevasta rivitaloasunnosta.Poliisi meni asuntoon muun poliisitehtävän vuoksi, ja havaitsi asunnossa edellämainitun räjähteen. Asunto eristettiin ja poliisi pyysi puolustusvoimilta virka-apua asunnon tarkastamiseen.

Asunnon tarkastus aloitettiin lauantaina aamupäivällä poliisin ja puolustusvoimain räjähdeasiantuntijoitten toimesta. Tarkastuksessa löydettiin sotilasräjähteitä ja vähäinen määrä siviiliräjähteitä. Sotilasräjähteet alustavan tiedon mukaan ammuksia.

Poliisi on eristänyt työskentelyssä tarvitsemansa alueen. Raivaustyö ei aiheuta vaaraa alueella oleville.

Poliisi ja puolustusvoimat jatkavat työskentelyä tapahtumapaikalla. Poliisi tutkii tapausta mm. räjähderikoksena.

poliisi

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa