Ravintola ryöstettiin käsiaseella uhaten – Tunnistatko tekijän?

Kemissä Keskuspuistokadulla sijaitseva ravintola ryöstettiin käsiaseella uhaten sunnuntaina 23.7.2017 noin kello 19.10.Tekijä on nuoren miehen oloinen, pitkä ja hoikka. Tekijä oli pukeutunut tummiin vaatteisiin ja tummaan huppariin, sekä hänen kasvonsa olivat verhotut. Käsissään hänellä oli siniset hanskat.

61770_tekija

Tekijä on saapunut paikalle punaisella naisten pyörällä, jossa on edessä ja takana musta kori. Teon jälkeen mies on poistunut pyörällä ravintolalta kovaa vauhtia Keskuspuistokatua kohti Hahtisaarenkatua, mennyt risteyksen yli ja siitä rantaa kohden.

61769_pyora

Yleisöltä pyydetään nyt havaintoja kyseisestä pyörästä ja miehestä ennen ajankohtaa ja ajankohdan jälkeen. Havaintoja pyydetään ilmoittamaan puhelinnumeroon 0504563242 tai sähköpostiin meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa