Auto törmäsi ojarumpuun ja puihin – Autosta lentänyt kuljettaja menehtyi

Punkalaitumella, Kanteenmaantiellä henkilöauto suistui tieltä kuollettavin seurauksin sunnuntaina 13.8.2017 noin klo 01.00.Onnettomuus sattui oikealle kaartuvassa mutkassa, jossa auto suistui vastaantulevan kaistan yli ajosunnassaan vasemmalle metsään.

Auto oli osunut ensin ojarumpuun ja sen jälkeen törmännyt puihin. 90-luvulla syntynyt kuljettaja oli pudonnut auton kyydistä ja jäänyt auton alle. Mies kuoli onnettomuudessa. Autossa ei ollut matkustajia.

Törmäysjälkien perusteella onnettomuuteen on vaikuttanut auton kova nopeus. Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja toistaiseksi ei ole muuta tiedotettavaa.

ambulanssi-poliisi-ha-ta-numero-rikos-onnettomuus-112

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa