Hans Välimäki yllättää Lidlin kassalla – seuraa livenä Facebookissa

Juhannuksena Helsingissä Kannelmäen Prisma Kaaren kassahihnaa kuvattiin Subin ja Prisman yhteistyönä. Lähetys oli suuri menestys.Nyt Lidl on kehitellyt vastineen, sillä ostoksille lähteneitä odottaa loppuviikosta yllätys Lönnrotinkadun Lidlissä. Kassatiskillä palvelee kokinhatun myyjän univormuun vaihtanut Hans Välimäki.

Hans Välimäki työskentelee kassamyyjänä myymälässä torstaina 10.8. klo 17–20 sekä lauantaina 12.8. klo 11–14. Huippukokilta voi kysellä parhaat vinkit viikonlopun kokkailuihin ostostenteon lomassa.

Mikäli itse ei ehdi kauppareissulle, voi Hansin työskentelyä seurata livelähetyksenä Lidl Suomen Facebook-sivulla .

Lönnrotinkadun Lidl on avattu heinäkuussa 2017. Kyseessä on kompakti myymälä, jossa myyntipinta-alaa on vajaa puolet tavanomaisen Lidl-myymälän myyntipinta-alasta. Hyllyiltä löytyy Lidlin tuttu elintarvikevalikoima lähes kokonaisuudessaan sekä tuoreita paistopisteen herkkuja.

lidl-3001893

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa