Iäkkäitä sisaruksia pahoinpideltiin nyrkein – Kolmikko tunkeutui kotiin yöllä

Mikkelin Vanhalassa kolme epäiltyä tunkeutui 29.5. – 30.5.2017 yöaikaan yksityisasuntoon, jossa tapahtumahetkellä oli talossa asuva 70-vuotias mies ja hänen luonaan käymässä ollut 69-vuotias sisarensa.Miestä ja naista pahoinpideltiin pääasiassa nyrkein lyömällä. Asianomistajien liikkumista rajoitettiin myös asunnossa.

Pahoinpitelytilanteen epäillään kestäneen kokonaisuudessaan noin kaksi tuntia ennen kuin asianomistajista toinen pääsi pakenemaan, jolloin myös epäillyt poistuivat kohteesta.

Pahoinpitelyn yhteydessä oli muun muassa vaadittu luovuttamaan pankkitunnuksia ja epäillyt olivat onnistuneet tekemäänkin yhden tilisiirron miesasianomistajan tililtä itselleen. Asunnosta oli anastettu teon yhteydessä myös televisio ja naisasianomistajan henkilöauto, joka löydettiin yleisövihjeen perusteella pari päivää teon jälkeen Jyväskyläntien varresta.

Pahoinpitelystä aiheutui vammoja molemmille asianomistajalle. Naisen vammat jäivät vähäisemmiksi, mutta miehen vammat päänalueella olivat vakavia ja vaativat sairaalahoitoa.

Epäillyistä yksi on mikkeliläinen 29-vuotias mies, yksi varkautelainen 24-vuotias mies ja yksi varkautelainen 45-vuotias nainen. Lisäksi 22-vuotiasta mikkeliläistä miestä epäillään rahanpesurikoksesta, koska teon yhteydessä asianomistajalta saadut rahavarat siirrettiin hänen tililleen yhden epäillyn tilin kautta.

Törkeästä ryöstöstä epäillyt miehet ovat edelleen vangittuina ja nainen on matkustuskiellossa. Esitutkinta on valmistunut ja asia on saatettu syyttäjän syyteharkintaan. Syyte on nostettava viimeistään 15.8.2017.

laki

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa