Jättiläispandojen hoitajaa etsitään Ähtärin Eläinpuistoon

Ähtärin Eläinpuistoon saapuu jättiläispandoja vuoden lopulla. Eläinpuisto hakee nyt pandoille itsenäiseen ja haasteelliseen työhön pystyvää eläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.Vastuualueena on ensisijaisesti jättiläispandojen hoito sekä muut osoitetut tehtävät ja kohteet. Hakijalta vaaditaan eläintarhaeläinten hoitajan pätevyyttä tai valitun henkilön täytyy sitoutua työn ohella kouluttautumaan eläintarhaeläinten hoitajaksi.

Valinnassa painotetaan erityisesti kiinnostusta ja kyvykkyyttä media- ja yleisötyöskentelyyn osana eläintenhoitotiimiä ja asiakaspalvelua. Lisäksi vaaditaan hyvää yhteistyökykyä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen- ja englanninkielen taito.

Tehtävä edellyttää jatkuvaa ja osin itsenäistä työskentelyä jättiläispandaan liittyvien sidosryhmien kanssa (Kiina, pandatarhat maailmalla ja sidosryhmät) ja yhteydenpitoa edellä mainittujen tahojen kanssa kirjeitse, puhelimitse ja sähköisten viestimien avulla.

Työhön liittyy 6 kk:n perehdyttämisjakso, jonka aikana tehtävään valittava perehtyy ohjattuna jättiläispandojen hoitoon, eläinlääkintään, eläintieteen ja suojeluun liittyvään materiaaliin.

Tehtäviin kuuluu jättiläispandoihin liittyvän tietoaineiston kokoaminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa, sekä tämän aineiston ylläpitäminen. Perehdyttämisjaksosta osa toteutuu Kiinassa.

ahtarizoopanda7 (2)

Jättiläispandojen hoitajaa etsitään Ähtärin Eläinpuistoon

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun